2012 m. birželio 17 d., sekmadienis

Greitosios paskolos

Pats tiesiausias kelias išspręsti lengvas, trumpalaikes finansines bėdas gali būti greitosios paskolos. Juk pasiimti galite nemažą sumą pinigų, o ją sumokėti paprastai reikia per kelis mėnesius. Taigi turite daug laiko gauti pasiskolintus pinigus. Pasiimti greitąją paskolą šiandieną tikrai nėra sunku - paskolas suteikia labai didelis skaičius įmonių, kuris tik daugėja, išleidus istatymo pataisą, kuri suteikia galimybę tokia veikla užsiimti ir fiziniams asmenims.

Aišku didėjanti konkurencija yra labai gerai, mums, kreditoriams. Pirmiausia, tai įtakoja mažesnes paskolų kainas. Taip pat bandydamos pritraukti daugiau klientų, daugelis greitų paskolų įmonių supaprastina skolinimosi sąlygas, ilgina atidavimo terminus. Taigi - pasiimti greitą kreditą darosi vis lengviau ir lengviau. Ir vargu ar situacija ateityje keisis.

Tiesa ta, kad lengvėjančios sąlygos jokiu būdu negali privesti prie lengvabūdiškumo gražinant greitąjį kreditą. Už vėlavimą - Jums bus skaičiuojami delspinigiai, o jei kredito neatiduosite per 30 dienų (priklauso nuo greitųjų paskolų įmonęs) Jums netgi gali būti pateiktas ieškinys, kurį Jūs be abejo pralaimėsite, ir turėsite atiduoti labai didelę pinigų sumą, o negana to būsite nubaustas laisvės atėmimo bausme arba didele finansine bauda. Taip pat konkurencija skatina bendroves ieškoti ir kitų būdų, kaip pritraukti klientų. Vienas iš tokių - patogumas. Istorija sako, kad daugelis žmonių sutinka mokėti netgi ženkliai didesnę pinigų sumą vien už kokybę ir patogumą (pvz. “Apple” gaminiai), taigi dabar viskas yra perkelta į internetą. Paskolos gali būti gautos tiek SMS žinutės pagalba, tiek internetu.

O kas puikiausia - daugelis svetainių yra automatizuotos, ir greitos paskolos į Jūsų banko sąskaitas būna pervedamos 15 minučių laikotarpyje! Atrodo kur kas geriau, nei eilės prie “kiosko” bei krūvos popierių. O kam gi turime už visą tai dėkoti? Tetai konkurencijai. Net jeigu paskolą gauti yra labai lengva, nevertėtų tuo piknaudžiauti ir iškilus bet kokiai bėdai kaip vienintelio bėdų sprendimo griebtis greitos paskolos - net jeigu visuomet sekasi nesunkiai gražinti greitąją paskolą, visuomet lieka nedidelė tikimybė suklysti, nespėti gražinti paskolos, o tada susilaukti delspinigių, o galbūt net paties blogiausio - įrašo “CreditInfo” duomenų bazėje. Ką tai reikštų?

Ogi tai, kad ateityje Jums gauti greitą paskolą būtų labai sunku, o apie būsto paskolą iš esmės galėtumėte tik pasvajoti. Taigi, kartais geriau spręskite problemas sunkesniu, bet saugesniu būdu. Tad štai kokios yra greitosios paskolos - paprastos, be abejo, greitos, dažnai pigios, bet praktiškai visuomet - be galo klastingos.

1 komentaras:

  1. Pateikite už paskolą greitą ir patogų būdą apmokėti sąskaitas ir atnaujinti savo projekto finansavimą pigiausiu 3% palūkanų norma, kad šiandien susisiektumėte su: trustfunds804@outlook.com. Paskola reikalinga paskolos pasiūlymui, mūsų minimalus yra 1,000.00 pasirinkimas skolintis bet kokius pinigus, esu sertifikuota registracija ir kreditoriai Legit, galite su mumis susisiekti šiandien, jei jus domina. Norėdami gauti šią paskolą, susisiekite su manimi, jei norite gauti daugiau informacijos apie paskolos procesą. nes paskolų sąlygos ir paskolos suma jums bus pervestos. Man reikalingas skubus atsakymas, jei jus domina.

    AtsakytiPanaikinti